Organizare Aniversari Targoviste

Servicii Organizari Aniversari Targoviste

Restaurantul nostru are program artistic inclus, de vineri pana duminica.

Atunci cand spui majorat, iti vine in minte o etapa frumoasa din viata fiecarui adolescent care urmeaza sa se incheie si care da startul unei ale perioade pline de provocari si realizari. Restaurant Taverna Dacilor Targoviste va consilieaza in organizarea celei mai reusite petreceri, fie ca este vorba de o seara petrecuta la restaurantul nostru, organizata acasa, in familie sau intr-o alta locatie.

Locatia pe care o alegeti trebuie sa exprime veselie si buna dispozitie si sa fie amenajata corect., iar restaurantul Taverna Dacilor detine toate aceste caracteristici.

Trebuie sa faceti lista de invitatii si va trebui sa alegeti cele mai apropiate rude, prieteni si colegi. Alegerea si pregatirea unui meniului se face in functie de preferintele pe care le au invitatii, dar se va tine cont si de sugestiile din meniul nostru . Mancarea la petrecerile de majorat trebuie sa fie usoara, dar nu atat de usoara incat invitatilor sa le treaca pofta de distractie.

Este esential ca invitatii sa se poata distra pentru ca petrecerea sa fie de neuitat.

De asemenea este indicat ca inainte de a organiza o petrecere sa se ceara si parerea fiecarui invitat pentru preferintele muzicale, ca toti sa fie multumiti si sa profite de o seara de neuitat.

Ulterior se va alege si un tort adecvat ocaziei si se va tine cont de faptul ca trebuie sa fie multumiti atat tinerii cat si participantii mai in varsta.

Servicii Incluse:

- Inchiriere locatie
- Decorare locatie
- Catering
- Sistem sonorizare
- Dj
- Consultanta in organizare
- Transport
- Organizare concursuri

Adresa

Strada Herta, Nr. 2, Targoviste, Dâmbovița, Romania

Telefon

0739.644.940