Organizare Evenimente Corporate

Servicii Organizari Evenimente Corporate Targoviste

La Restaurant Taverna Dacilor organizam evenimente personalizate in functie de dorintele fiecarui client, sub forma pachetelor complete: conceptul evenimentului, propunerea salonului potrivit, stabilirea programului, prezentarea celor mai bune variante de entertainment, bugetare, catering si transport.

Gama serviciilor pe care le oferim variaza de la organizarea de conferinte, seminarii, workshop-uri, intalniri de afaceri si evenimente de lansare, la pachete pentru angajati, petreceri tematice si activitati de teambuilding.

Pornind de la ideea ca fiecare eveniment trebuie sa fie unic si sa actioneze ca un incentive, conceptul de eveniment este realizat intotdeauna astfel incat sa corespunda perfect cerintelor tale.

Organizam o completa de evenimente corporate: organizare de conferinte, seminarii, targuri, team building, team building indoor, team building outdoor, ateliere tematice petreceri de firma, petreceri tematice, lansari produse, evenimente si petreceri caritabile, aniversari, ceremonii de deschidere sedii / locatii, prezentari, baluri.

Adresa

Strada Herta, Nr. 2, Targoviste, Dâmbovița, Romania

Telefon

0739.644.940